Comments

virsli68 ¡Con una impresora 3D! ¡También imprimí un soporte para receptor y un soporte para vtx! ¡También soportes para antena! ¡Muy bueno! ¡Puedes comprar la impresora banggodon aquí!

virsli68 22/05/2022
0
Comments (2)

virsli68 nekem 165 ! nem birod elengedni ezt a témàt! Most én köteles vagyok annyiért adni amennyiért vettem? szinte! Annyiért àrulom amennyiért akarom! 215 ért is kérték màr! Mi nem hasznàljuk mert olyan pocsék itt az út sajnàlom!Nem azért àrulom mert én vagyok a Màltai szeretet szolgàlat:)Ha valaki megveszi annyiért ami nekem tetszik odaadom! Ha nem jön rà senki akkor marad! Ügyes vagy ,ez a tipus tetszett és minnél olcsóbban és az akarat győzött! Én màr a 7 éve bizniszelek kinai cuccokkal ebayon kezdtem! Nem mindenki mer elutalni pl ennyi pénzt mint ennek az àra,inkàbb ad érte többet és elötte van a termék megnézheti! minekünk meg lutri hogy mit kapunk( egyébként ezekben a bicajokban meg lehet bizni! egy faszinàl làttam hogy nem müködött neki!Én màr itt ingyen is kapok probaverziókat és jó véleményeket kell irnom jó képekkel! Rengeteg cucc az én véleményezésem az elsö! És tölem kérdeznek a vevök amit tudni akarnak arrol a termékről! Benne vagyok a banggod vilàgon az elsö 10 vip 5 vevöben! igy olyan kedvezményeket kapok mindenre! Ez a lehetőség neked is fennàll,nem fontos dràga dolgokat venni mindig! De mint làtod meg làttad annyit szeretek beszélni màr beteges!:)) Én örülök h sikerült megvenned és ugyanazt a modellt szurtad ki Te is! ugyhogy biztos jó mert jó magyar lévén csak konyitunk mindenhez!

virsli68 13/03/2022
0
Comments (3)

virsli68 It will work! It's on my drone! It's a very good invention! I can't take it off without it! That's when it charges! It will run out later, it will sound every time the battery is replaced! In this case, press the button for 10 sec! I recommend it to everyone!

MrXKonradX 12/01/2022
0
Comments (1)