Ship to United Kingdom , USD
Top Positive Review for %s on Banggood, Shop best %s with lowest price on Banggood. Browse most helpful positive review for %s before you buy., rc toys, fun sports, fashion, popular electronics
metociris 14/04/2021
Her yerinden kalite akıyor. Güçlü ve şarjı çok dayanıyor. Birinci seviye bile kasları yeterli titretiyor. 20. seviye bir kaç saniye deneyebildim, profesyonel güç veriyor. 20. seviyede elden kurtulmuyor, iyi tutuşu var, bakınız foto. Aparatlar kaliteli, kolay ve sağlam takılıyor. En latta açma kapama düğmesi var (foto), açınca yeşil ışığı yanıyor. Dokunmatiği ile başlatma ve hız seçeneği var. Sağ üstteki 06 sayısını ise anlamadım, şarj ile alakalı sanırım. Dört kişi denedik gayet başarılı bulduk. Kargo 6. gün İstanbul, 11. gün elimde. 58 lira PTT aldı, "Tariff Insurance" işaretli ödediğimden 58 lirayı geri alacağım. Şarjı 15 dakkalık zayıf aletlerden almayın, bu gerçekten iyi. Blitzwolf kalitesi konuştu.
5
Comments (2)
Submit
  • tgoztekin merhaba . kusura bakmazsan önceden deneyen biri olarak sana sormak istedim.bende bu üründen aldım. resimlerde full şarj 99 gösteriyor ama bende saatlerdir şarjda ama 10nun üzerine çıkmadı. bu normal mi?

    Reply 23/06/2021
  • HasanAcar4535 Bu sarjin 10 un üstüne çıkmaması bende de var sanırım.

    Reply 26/07/2021
Satisfaction Survey

Download APP to get an exclusive 10% off coupon